Förväntan

Det kittlar till lite i avtryckarfingret när jag ser trailern till The Division, och visst blir jag lite nyfiken på hur det ska gå för stackarn de skyfflade in i baksätet på skrotbilen. Hade det varit en filmtrailer hade jag stämplat den som en film med ”Biofaktor”, dvs en film jag skulle göra mig besväret att gå och se på närmaste biograf (inte att förväxla med sämre filmer som enbart får stämpeln ”DVD-faktor” eller de sämsta filmerna som inte ens får någon stämpel alls utan bara glöms bort).

divisionJag vet inte riktigt vad jag ska tro eller våga hoppas på när det gäller The Division, så jag håller mig lite stillsamt förväntansfull. Det gläder mig att det kommer fler och fler riktiga trailers. Som i filmbranschen, där filmtrailerns enda uppgift är att försöka göra dig nyfiken nog att spendera dina pengar på just deras alster. De drar på allt de orkar, men alla vet om det. Det är inget nytt. Ta det för vad det är. Trailern till The Division är bra, och jag tänker inte låta olyckskorparna och dysterkvistarna dra ner min entusiasm. Det här kan bli underhållande på flera plan. Idén har potential och det lilla jag har sett än så länge ser spännande ut. Jag tror faktiskt att jag tänker hålla ett öga på det här spelet, och jag håller som alltid en tumme för att de lyckas överträffa mina förväntningar.