Så ska uppladdningen inför ett lopp se ut!

Se där ja

Ibland undrar folk varför jag springer så mycket. Det är en inte alldeles obefogad fråga faktiskt.

Men om ni visste hur mycket godsaker det serveras på tävlingar skulle det inte vara lika mystiskt längre. De flesta riktigt långa lopp serverar veritabla smörgåsbord med godsaker med allt från chips och smågodis till stekta köttbullar, pizza och salta pinnar.

Så ska uppladdningen inför ett lopp se ut!
Så ska uppladdningen inför ett lopp se ut!

Dessutom serveras det en mängd goda drycker och alltihopa inmundigas i goda vänner lag. Det är väl inte så illa? Dessutom är det bra om man äter ordentligt före, för även om det är omöjligt att ladda inför ett riktigt långlopp är det onödigt att komma med halvfulla depåer. Alltså är det bara att lassa in.

Årets Sista Långpass var det en av deltagarna som konstaterade att det där med ultradistanslöpning var jätteroligt, han hade ätit sig runt hela Stockholm! Men så sprang de 6 mil den dagen, de som sprang längst. Då krävs det att man äter därefter också.