Nytt år, nya intentioner

Vafalls, ett blogginlägg redan första dagen på året? Darra månde gudarna.

Igår kväll, i årets sista skälvande minuter, konstaterade jag på ”Fejjan” att i stället för ångestframkallande nyårslöften borde man avge nyårsavsikter, kompletterat med min egen nyårsavsikt att inte lova något jag inte kan hålla, och om det skiter sig så var det ju bara avsikt och inte något jag lovat. Praktiskt, eller hur?

New_YearMen jag har faktiskt några fler nyårsavsikter som jag ska försöka ta itu med under det nya året. Jag har för avsikt att fortsätta mitt arbete med att byta ut alla hemmets glödlampor mot energisnåla LED-diton. Jag har för avsikt att byta ut fler garderobshyllor. Jag har för avsikt att bara sura när jag tycker att det är nödvändigt.

Men jag har faktiskt ett löfte också: någon gång under året ska jag äta kalaspuffar med mjölk för att se om det smakar som jag kommer ihåg det.