Ett riktigt skitinlägg

Här har en hundägare rastat sin fyrbenta skitmaskin.
Här har en hundägare rastat sin fyrbenta skitmaskin.

Solen skiner, termometern har upptäckt att den inte behöver visa ett minustecken framför siffrorna, takdroppet smattrar och det verkar faktiskt bli en vår i år också. Skit också. Alltså, inte att jag inte tycker om våren, tvärtom, men när snön smälter är det just vad som kommer fram. Skit. Hundskit, för att vara lite mer exakt. För det finns nog få som kan vara så erbarmligt ignoranta som hundägare på vintern. Låt Fido skita halva sin vikt, det behövs inte plockas upp, det är bara att sparka lite snö över högen så märks det inte. Jodå, det gör det, och nu är tiden när de senaste månadernas dyngspridning presenteras i all sin doftande prakt.

Alla hundägare som inte har brytt sig om att plocka upp efter era fyrbenta skitmaskiner under vintern – ni är ynkliga.