En liten tanke om AIK

I slutet av hockeysäsongen tyckte jag att det skulle vara kul om AIK kunde ta sig upp i elitserien igen, men trodde inte de skulle klara det. Det lyckades de med. Redan då tyckte jag att det var kul och skulle vara nöjd om de inte åkte ur elitserien igen 2010/2011, men självklart borde de väl åka ur elitserien igen. Icke. Kul att de klarar sig kvar, men ta sig till slutspel, det klarar de inte. Tvi fick jag. Men de skulle ju inte klara kvartfinalerna, det blev jag än mer övertygad om när det blev klart att de skulle möta HV71.

För varje match de lyckades vinna mot HV71 tyckte jag det var kul eftersom varje match gav extra klirr i kassan och borde gör nästa säsong lättare att tampas med. Även vid 3-0 i matcher var jag övertygad om att HV71 skulle vända och vinna kvartsfinalen. Tvi fick jag.

Så hur tror jag att det går för AIK i fortsättningen? Nu skiter jag i att vare sig tro, hoppas eller gissa, för det går fan inte att räkna ut vad de tänker hitta på nästa gång. Men Färjestad ska de ju inte kunna slå. Det var kul så länge det varade. Eller kan de överraska igen? Nääh…