Babylycka. AAAAAH, skona våra unga!!!

Syndigt tidningsomslagDet finns människor som är så patetiska att det vore slöseri med vitvaror att kasta en tvättmaskin på dem. Plus sådana som är så ryggradslösa att de tyckt tillhöra samma djurgrupp som maneter. När dessa två mötas, då blir det så larvigt att det blir komiskt. Titta på bilden till höger. Frisyren till vänster avslöjar att det rimligtvis borde handla om Elton John, och det stämmer. Skylten framför tidningen ställs framför porrtidningar för att små barn och andra känsliga ska skyddas från att få olika könsorgan presenterade för sig bland serietidningar och så kallade seriösa tantsnusktidningar om broderier och sensuella kärleksromaner. Så vad har Elton John hittat på för dekadent exponering som riskerar att förstöra oskuldsfulla människor och butikskedjan Harps vill skydda oss mot? Vill du verkligen veta? Du kanske blir evigt fördömd? Du har blivit varnad!

BabylyckaDet här är det folket behöver skyddas mot. Elton John, hans make David Furnish och deras lilla son Zachary. Visst är det en hemsk bild? Mina ögonvitor blir rutiga av åsynen av två lyckliga män som stolt visar upp deras synnerligen trötta son.

Hur kan någon vara så otroligt barnslig att man tar anstöt av något sånt? Och hur ryggradslös är mollusken till butiksinnehavare som bryr sig om att dölja omslaget?