Recenserat: Creative Zen Style 300

Creative Zen Style 300
Creative Zen Style 300

Liten i formatet med stort ljud. Creative fortsätter leverera bra, funktionella produkter lite i skymundan. Det är förvånande att den här spelaren inte fått med strålkastarljus eftersom den inte bara låter bra utan också ser bra ut. Den är lite större än Zen Stone, av förklarliga skäl, men den fungerar fortfarande utmärkt som kamrat på löprundan.

Den har en liten inbyggd högtalare, vad nu det ska vara bra för men det är väl också den enda detaljen som jag inte riktigt begriper mig på. Egentligen kan man väl invända att man inte ser så mycket av en display ändå när man är ute och springer, och det är bara ytterligare en detalj som kan dra ström eller gå sönder men samtidigt vet jag att ganska många vill ha det. Eftersom den här spelaren dessutom har radio inbyggt är skärm en nödvändighet, och så mycket plats tar den inte. Spelaren är fortfarande inte större än att den får plats i nyckelfickan på ett par vanliga tights. På det stora hela är det här en liten manick att tycka om.

Betyg: 4/5