Stockholm stinker

Det finns toalett...
Det finns toalett...

I sommarvärmen dricks det mer av fler, och eftersom alla nu för tiden tar betalt av nödställda väljer många att pinka lite varstans. Som hundar pinkar folk, i gathörn, trappuppgångar och tunnerbanenedgångar som om det vore revirmärkning på gång. Det vore väl inte så farligt om det inte vore för stanken… Det luktar otroligt illa.

Det enda jag kan tänka mig vara värre är alla tusentals nödiga som besöker Göteborg inför Göteborgsvarvet. Baja-majorna till trots pinkas det friskt i Slottsskogen, det är ett under att träden inte dör.

Enligt pålitliga källor kommer vi inte undan stanken ens hinsides:
 
”Du ska få min gamla potta när jag dör
Du ska få min gamla potta när jag dör
För där uppe hos Maria 
Får man pissa i det fria
Du ska få min gamla potta när jag dör”