Vad är det med skottar och sex?

Sexiga kurvor?Vad är det med skottar och sex egentligen? Jag läste följande på en nyhetssajt:

I september 2009 försökte 21-årige William Shaws ha sex med ett träd i Central park i Airdrie, Skottland. Shaw ska ha dragit ner sina byxor och därefter simulerat sex med trädet. Shaw nekar till anklagelserna om förargelseväckande beteende.

Detta enligt Thescottishsun.co.uk. Det blir inte mindre bisarrt när man fortsätter att läsa att 19-årige Steve Marshall två år tidigare simulerade sex med trottoaren i Galashiels, Selkirkshire och 53-årige Robert Stewart blev påkommen av städare när han hade sex med en cykel på i ett rum på ett vandrarhem i Ayr. Vad är det med skottar och sex?

Jag tänker inte ens ge mig in på simpla lustifikationer trädantastningen med ord som ”gren”, ”analkåda”, ”do you löv me” och ”mine is really tall”. Det kanske helt enkelt är så att de tycker om naturen så mycket att de inte nöjer sig med att vara trädkramare.