Betyder det att elden är lös?

Jag var på ett tips-och-trix/skryt/lära ut-evenemang i torsdags för Adobes Creative Suite 4. Smått underhållande, ganska informativt och man kom hem med en del nya funderingar i innerfickan.

Men det mest underhållande var att den sista halvtimmen skulle Apple prata och visa nya versionen av sitt operativsystem Snow Leopard. Eftersom jag inte bryr mig speciellt mycket om Mac (eftersom jag inte äger någon Mac, inte skriver om Mac eller har något behov av att bry mig) satte jag mig långt ute på kanten av lokalen för att kunna smita ut lite diskret. Det visade sig vara ganska onödigt. När de förkunnade att vem-det-nu-var skulle köra igång med den delen av evenemanget hände något märkligt. Så fort de sa Snow Leopard välde folk mot utgångarna så till den milda grad att jag fick vänta på min tur ut genom dörrarna. Jag visste faktiskt inte att ”Snow Leopard” var en allmänt erkänd omskrivning för ”Elden är lös”. Men nu vet jag det, så jag lärde mig det också i torsdags. Det blev en informativ dag.