Tidsfördriv?

Fallout 3
Fallout 3

Det finns spel som man testar, lägger ifrån sig och glömmer bort. Det finns spel man testar och kastar så långt man orkar. Men det finns också spel man testar, och fortsätter att testa. Anledningarna till varför man ska testa kan variera, eller ursäkterna. Men vissa spel innehåller något man återvänder till, så är det bara. Oavsett om man blir förbannad på spelet eller inte så återvänder man som en mal till lampan för att få näsan bränd igen. Det finns en handfull spel som klarar av att locka tillbaka spelare gång på gång, trots att det är besvärligt och svårt och trots att spelarna lovat att det var sista försöket. En handfull spel i en bransch som dräller av spel. Vad är oddsen för att man ska hitta de där enstaka unika spelen då, om man inte har möjligheten eller råd att testa alla?