Språk och förtroende

Man kan ju tycka att om man som företag erbjuder en tjänst där kunden ska teckna sig för ett abonnemang, då bör man koncentrera sig en aning på att inge förtroende. Om inte annat för att kunden ska känna en trygghet i att man ingår en affärsuppgörelse med ett seriöst företag man kan lita på.

Ring ringNu tänker jag inte kommentera branschen med ringsignaler för telefoner som sådant, men kan verkligen företag som detta överleva? Ett mer löjeväckande dravel får man leta efter. Om man bortser från förmågan att vara konsekvent, basala språkkunskaper, hur man använder gemener och versaler, hur man skriver tal, hur man använder mellanslag och hur man stavar inser man till slut att det de säljer är vilseledande på villkor att du ens lyckas få materialet till telefonen.

Få de sista favoriterna! Varje vecka kommer du att få 2 Roliga ljud 2 animeringar 2 plytones + 4 färg bilder. Avsluta tjänsten? Skicka stop till 72727. Support? Support.se@timwe.com

Detta är ett veckaabonemang. Få 2 Fun sounds+2 animations+2 plytones+ 4 fårgbilder i veckan! Endast 30SEK per vecka! För att säga upp tjänsten, sänd ”Spel Stopp” till 72727 eller kontakta vår helpline: 46(8)51758444. Denna tjänst kräver wap. Misslyckade anslutningar faktureras. Beträffande polyfoniska ringtoner, visas endast artistnamnen så att man på ett korrekt sätt ska kunna identifiera låten men det innebär inte att ringtonerna producerades eller spelades av artisten. Vi har innehåll för alla mobiler tillgängliga i marknaden. SP: Netsize © 2008 TOTAL TIM

Allmänna villkoren | Hjälp

Få det NU! Det mest Fantastiska Jul innehållet! Animationer, Spel, Ringsignaler m.m.

Fullständigt patetiskt.