Håll koll på prioriteringarna

Jag ser på löpet att börsen leker hela havet stormar, men är det något alla krascher har lärt oss så är det att livet går vidare. Någon misslyckad komiker rasar mot förmyndarsverige, som om han vore den förste att göra det. Om man vill väcka opinion och debatt bör man nog sticka ut hakan och komma med vassa påståenden som väcker intresse. Att konstatera det uppenbara är sällan lyckat. Beltrans öde ältas på löpet, som om någon bryr sig. Nu är det t-shirts som är cancerogena. Någon försöker profitera på det som hände i Knutby, nåja schakaler ska väl också leva. Någonstans läste jag att bostadsbristen är den mest akuta problematiken för Stockholmspolitikerna. Har inte den frågan varit den viktigaste i snart 40 år? Man kan inte anklaga politikerna för att agera snabbt i alla fall.

Sneglar på löpen igen och konstaterar att om tio år betyder allt det där väldigt lite. Men att jag kramar om dem jag älskar och gör något viktigt av den här dagen, det betyder något.