Jävla elektroniktomtar!

Förbannelse över alla elektroniktomtar. Må skägget växa inåt på er med ogräsets snabbhet och låt er sladdfetisch leda till att ni brinner i de kortslutnas rike i all evighet. Ni vet vilka ni är. Denna avart av hustomtar som smyger omkring på nätterna och gömmer alla kontakter och sladdar man har lagt fram för att använda dagen efter. Ni som smyger bakom ryggen på en för att släpa iväg DVI-adaptern man precis har använt och gömmer den så att den är borta när man vänder sig om för att plocka upp den, bara för att lägga den mitt på rumsbordet när man kommer hem från affären med en nyinköpt adapter. Ni som ser till att när man äntligen hittar sladden man letar så är den två decimeter för kort. Ni som ser till att när man hittar rätt sladd med rätt kontakter och med rätt längd så är sladden trasig.
Må ni få en scartkabel uppkörd där varken sol eller måne lyser!