This ship will self destruct in…

Star Trek XI, snart på en rymdstation nära dig.
Star Trek XI, snart på en rymdstation nära dig om allt går som det ska.

Nu har det gått för långt, nu börjar den amerikanska finanskrisen nå intergalaktiska proportioner bokstavligt talat. Enligt Financial Times är den kommande Star Trek-filmen hotad och anledningen är att den Viacom-ägda filmstudion Paramount Pictures har tvingats skrota investeringsplaner till ett värde av 450 miljoner dollar på grund av bristande finansiering. Bland de hotade filmprojekten återfinns utöver Star Trek XI även uppföljaren till Transformers och Ben Stillers nya komedi.

Men snälla nån! Sälj Transformers till skrotupplaget, använd de pengarna för att demontera Ben Stiller och då sparar ni tillräckligt mycket för att kunna göra klart Star Trek XI. Tafsa inte på Star Trek, då bussar jag min sambo på er!