FRA – returbollen

FRA-lagen blev verklighet men nu kan det bli riktigt underhållande när folket klappar till med en returboll. Den synnerligen underhållande webbplatsen tjuvlyssnat.se skickade ut följande till sina prenumeranter och jag tänker låta dem föra sin egen talan:

Den här sidan ämnar inte att ägna sig åt politik. Men skratten fastnar i halsgropen, när politiker kränker vår personliga integritet genom att rösta igenom FRA-lagen som innebär att staten får läsa av all kommunikation som passerar landets gränser – något trafiken även inom Sverige kan göra – vilket innebär att dina privata mejl, telefonsamtal och SMS kan läsas av okända människor. Utan att du ens är misstänkt för ett brott!
Därför hjälper vi nu en tjej vid namn ”Lillasyster” att starta avlyssnat.se, där riksdagsledamöter och andra myndighetspersoner som hotar vår frihet, får sin privata samtal, smygtagna bilder och videor publicerade. Vill de övervaka oss, så övervakar vi dem.
Att tjuvlyssna är något vi gör anonymt på skoj, att avlyssna alla medborgare är något djupt allvarligt som inte hör hemma i en demokrati. Det är alla från liberaler till vänsterpartister och miljöpartister överens om.
Hjälp sajten att komma igång genom att spana på politiker, lyssna på deras privata samtal, ta bilder och spela in videor, oavsett vad de än gör.
Gå in på avlyssnat.se och låt riksdagsledamöterna få smaka på sin egen medicin!

Och missa inte att besöka tjuvlyssnat.se för att få ett riktigt garv.