Firefox 3 fick vända i dörren

För en tid sedan släpptes version 3 av Firefox och som alltid när det handlar om Firefox är allting underbart och halleluja. Så för att hålla sig uppdaterad är det ju lika bra att testa det nya miraklet. Det blev ett kortlivat experiment för min del. Första uppstarten avslöjar att nästan inga plugins jag hade i den gamla versionen är kompatibla, inga teman jag använde är kompatibla, Norton Internet Security 2008 är inte integrerad (det fungerar ju fortfarande men webbläsarfunktionerna finns inte) och Adobe Acrobat är inte heller integrerad i webbläsaren. Nuvarande betyget för Firefox 3: hejdå!

Troligt motargument från Firefox-anhängare: ”det är inte Firefox fel, det är Symantec och Adobe som får fixa sina produkter!” Må så vara, men tills någon får tummen ur och fixar så det funkar kan jag som användare inte arbeta som jag vill med programmet.