Surt sa räven om rönnbären?

Linköping skrev ett smart kontrakt med Weinhandl, som kan se sig i stjärnorna efter några NHL-miljoner. Han kommer att lånas ut från Linköping till Chimik i tio månader, sedan är det Linköping som gäller.

– Det är ok för mig. Jag har inget sug efter NHL just nu. Jag har varit i Nordamerika och de två sista säsongerna i NHL blev inte så bra. Känns som att jag gjort mitt race här borta säger Weinhandl i en intervju med Aftonbladet. Ja, det är ju lätt att säga när det inte finns några andra alternativ. Gosses lille, oss lurar du inte. När kontraktet löpt ut och om det fortfarande finns klubbar som viftar med lönechecken med många nollor på, då tror i alla fall jag att Weinhandl kommer att komma på att NHL inte är så dumt ändå. Folk gör nästan vad som helst för pengar. Faktiskt.