Korkat, korkat, korkat!

Ibland ser man reklam från andra länder, och det är inte sällan den är både rolig och intelligent gjord om man jämför med den vämjeliga sörja som vi matas med i reklam-TV. Ta reklamen som visas i USA i pausen i Superbowl, där de faktiskt tävlar om att göra den bästa reklamen. Den kan vara riktigt kul emellanåt, Budweisser brukar ha humor. Det är annat än prippsreklamen, ingen tror det är lättöl de dricker f ö utom möjligen granskningsnämnden som godkänt reklamen… Norrlandsguld kan vara lite rolig, utomjordingar som knycker öl, följetongskonceptet osv, men alla dessa patetiska reklamfilmer för bindor, schampoo, blöjor och allt vad det är… de ser likadana ut, använder ungefär samma sorts modeller och manus och lyckas inte förmedla något annat än en total avsaknad av intelligens, humor och kreativitet!!!!

Ibland undrar man om all publicitet verkligen är bra publicitet, i alla fall när man ser reklamfilmer som är så dåliga att man väljer ett konkurrerande märke nästa gång man handlar.