Nordman i Allt om Barn

Varför de skrivit artikeln i Allt om Barn är jag inte säker på, jag är inte heller helt säker på vad de vill ha sagt med den annat än att Håkan Hemlin är som vilken annan 4-barnsfar som helst. Det kan man räkna ut på egen hand och tyvärr kommer inte artikeln med någon intressant twist eller vinkel. Det dyker inte upp några fakta som inte redan varit allmängods i snart ett decennium, så då kan man undra varför artikeln alls skrevs. Men jag har en teori.

Håkan Hemlin är frontfigur i gruppen Nordman som släppte en skiva igår onsdag och på lördag ska de tävla i melodifestivalen. Antagligen vill Allt om barn försöka rida på vågen lite, få några klick till som kan stödja deras annonssäljare när de ska sälja in annonserna i framtiden. Många klick = mycket pengar. I klickstatistiken betyder inte kvalité ett dugg. Det är tur för artikelförfattaren.