Det finns väl intressantare saker…

…än att Zlatan blivit pappa igen? Tydligen inte, eftersom det är den stora ”extra extra”-nyheten på Aftonbladets hemsida för tillfället. Bilbomben i Malmö, som jag tycker verkar betydligt intressantare, berörs inte alls av Aftonblaskan. Inte så det märks i alla fall. För att få nyheter som åtminstone kollats upp en gång får man gå till SvD eller DN nu för tiden. Vi får väl se hur länge det varar, innan de också får hybris och börjar spotta ur sig pseudonyheter och kvasiinformation.

Förresten, grattis Zlatan. Det är inte ditt fel att tidningarna fokuserar på fel saker. Det är ditt spel de borde skriva om, inte privatlivet.

Uppdatering: Efter många om och men kom aftonblaskan på att en bomb briserat i Malmö och drar stort på det på hemsidan. Snacka om att inte ens vara pucktvåa. Snarare trea eller möjligen sist.