Blinda hönor osv.

Gert Fylking är inte en av dem jag tycker verkar vara sympatisk eller någon jag i normala fall brukar hålla med. Egentligen finner jag karln ganska motbjudande, men han fick ett plus i kanten häromdagen när han tog bladet från munnen om Carola. Till Aftonbladet säger han:

– Carola har förväxlat att hon är sångstjärna med att hon skulle vara en betydelsefull person. Hon är en helt betydelselös människa. Världen hade varit bättre utan hennes korkade uttalanden.

Jag kan inte annat än nicka instämmande och fundera på vad som gör att Carola tror hon är kvalificerad att försöka ”bota” homosexuella, vad som får henne att tro att någon ens skulle vilja om det gick. Han fortsätter:

– Hon lever i en gudabild av sig själv. Man är inte Gud för att man blivit begåvad med en gudabenådad röst. Hon gör uttalanden hon tror är allsmäktiga, säger Gert Fylking.

Det där med rösten vet jag inte riktigt om jag håller med om, men jag kan förstå om han försöker linda in sågningen lite åtmintstone. Lindra lite. På ungefär samma sätt som en handduk runt släggan skulle lindra. Hans sista uttalande till Aftonbladet är det hårdaste.

– Hon gör så mycket idiotiska uttalanden. Tyvärr så kommer hon undan med det. Hon är korkad, det vet alla, säger han.

Om man ska döma efter vad hon vräkt ur sig genom åren så är jag böjd att tro på Gert Fylking.