Nu slipper vi Ali G och Borat

Äntligen kan vi vinka adjö till Ali G och Borat, två av de mest sjukliga karaktärer som setts på Borat-baddräkten förbjuds i Nya Zeeland

komikerscenen de senaste åren. Att kalla det för komik eller humor är inte helt rättvisande eftersom det mest handlat om pinsamma situationer och hånfullheter som radats upp på pärlband efter varandra. Efter senaste Borat-filmen har Sasha Baron Cohen stämts av över 3 000 människor för att de lurats att medvera i filmen utan sin vetskap.

 Den motbjudande kreationen Borat-baddräkten har väckt nästan lika mycket upprörda känslor. Fakstiskt så pass att den förbjuds i Nya Zeeland. Inför den stundande World Rugby Sevens Event vill polisen redan från början att fansen förstår att Borat-bikini inte är välkommen på läktarna.

– Det är en familjetillställning och barnen måste skyddas. Vi uppmanar rugbyfansen att visa prov på god smak, säger en talesman för polisen till News.Com.Au.