Tutt-maffian

Å ena sidan har vi arga unga kvinnor som skäller så fort en karl sänker blicken mot behagen men som envisas att trycka upp brösten i djupa urringningar medelst allsköns märkliga skapelser. En modell BH ska visst gå att blåsa upp. Å andra sidan har vi de minst lika arga unga kvinnorna som kräver att få låta behagen fladdra fritt på till exempel badhusen. Undrar om det rör sig om samma arga unga kvinnor i båda fallen? Vad månne då de arga unga kvinnorna tänka när, inte om, karlarna börjar sänka blicken.

Jag menar, hur ska männen kunna låta bli att åtminstone ta en snabbtitt? Den hetero-man som inte kastar åtminstone en blick finns inte. Jag som tycker det blir tillräckligt med väsen när en kvinna bestämmer sig för att amma, och där har vi väl en bröstvisning som är både legitim och helt avsexualiserad om något.

De flesta kvinnobröst uppfattas av de flesta män som sexiga, några undantag finns naturligtvis i båda falangerna. Men brösten är generellt sett något att krama, gosa och pussa på. Och vi kvinnor gör vårt bästa för att framhäva dessa sexiga attribut med push-up, pump-up, djupa urringningar och glitter i klyftan. Kvinnor lyfter brösten, förstorar dem och snofsar till dem. Kvinnor använder brösten för att locka män, för att få sin vilja fram eller för att konkurrera med en medsyster.

Att påstå att brösten inte är sexuella är naivt.

Jag tycker synd om dagens män. De får inte vara macho, för då gör de sig löjliga. De får inte vara mjukis, för då är de löjliga. De får inte låta bli att titta på snygga bröst för då är de okänsliga. Men gud nåde den man som sänker blicken vid fel tillfälle! En sådan man kastreras verbalt som varandes en barbar och sexfixerad tölp.

Behåll toppen på tjejer, och lämna lite till fantasin. Varför skulle någon köpa kon om de får mjölken gratis?