Smalfeta är det värsta jag vet

Det finns en sak jag retar mig på mer än något annat och det är tjejer och killar som inte begriper hur fult det är när de klämmer ner en relativt medioker och muskellös kropp i för små och lågt skurna byxor så att fläsket rinner över byxlinningen. De kan vara smala men helt befriade från muskler vilket gör att den massa de har är fläsk. Fläsk väller över kanten om man försöker spänna åt något runt det. Så gör inte det. De enda som ser bra ut i lågt skurna kreationer som visar magen är de som har muskler, människor som har fasta kroppar som inte beter sig som en saccosäck när kläderna knäpps på.

Det blir ännu värre när tröjan är för kort redan när de håller ner armarna så att fläskringen är synlig hela tiden. Bygg lite muskler för helvete och dra upp byxorna. Eller klä er efter er kroppstyp. Det ser ju för djävligt ut när fläsket rinner över!