När dumheten är större än arslet

hagburgareTänk att det går att använda dumhet som försäljningsargument. Det är precis vad Heart Attack Grill i USA (var annars?) lyckas med tack vare sin slogan ”WE’RE DUMB & PROUD! ”. Anledningen? De skryter till exempel med sin ”Quadruple Bypass Burger” som innehåller ett kilo kött, tolv baconskivor, fyra lager ost. Kalaset stannar på drygt 8000 kalorier vilket säkert inte gör det till en tillfällighet att man dessutom skryter med att man har läkare och sjukvårdspersonal som arbetar på restaurangen.

Missa inte heller topplistan med de snabbaste Quadruple Bypass Burger där överlägsen etta är Joey ”Jaws” Chestnut  från San Jose, California som tryckte i sig hamburgaren på mindre än två minuter.

Tror du fortfarande jag skämtar dig aprillo? Titta själv…

Heart Attack Grill