Julen ska kastas ut, inte Knut

Man kan tro att det är ett aprilskämt, men en man i Tyskland heter uppenbarligen ”julgran”. Eller var han bara skicklig i största allmänhet:

julgranstop.pngBERLIN (Reuters) – En tysk man kastade ut sig själv genom ett lägenhetsfönster när han en sen kväll skulle göra sig av med juldekorationerna. Mannen föll 7 meter efter att ha tappat balansen när han skulle kasta ner granen på gatan i lördags, meddelar polisen i staden Mönchengladbach. Trädet dämpande inte mannens fall.

”Det finns en annonsfilm på TV som visar folk som har trevligt när de kastar ut julgranarna genom fönstret”, säger polisens talesman Willy Thevessen, ”men det är ju inte meningen att man ska kasta ut sig själv också.”

Vittnen larmade och mannen tog till sjukhus i kritiskt tillstånd med allvarliga huvudskador.

Snälla nån…